Junimorgon

Junimorgon

Under mina tidiga morgonpromenader händer det mycket. Men mest inne i mitt huvud. Jag rensar bland ilsketankar och frustration och sätter emellanåt gångstavarna extra hårt i marken, jag minns och ler eller gråter, jag skriver ett oändligt antal böcker som aldrig hamnar i datorn eller på papper.

Annonser

3 comments

  1. Victoria Andersson

    Tack för dina inlägg och för de böcker du skrivit. De har hjälpt mig förstå vem jag är och att vända det som jag uppfattat som en brist eller svaghet till att vara en av mina största tillgångar. Jag känner sååå igen mig i dagens text. Skönt att veta att jag inte är ensam. Jag har nog en hel encyklopedi inne i skallen. Väl mött, Victoria

  2. Färgaregårdsanna

    ”Det är så vackert att det nästan gör ont” löd en replik, inför en bedövande vacker skärgårdsmorgon, i filmen SOS segelsällskapsresan. Den meningen tänker jag ofta på under sådana promenader, som du berättar om. Att känslomässigt knappt kunna hantera allt det vackra runt omkring när det inre har stökat till det. Allt inombords, som lever sitt liv vidare just där för att aldrig komma ”utomskärs”. Känner igen det renande i att promenera i vackra omgivningar med huvudet i kreativt kaos.

Lämna gärna en kommentar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s